Hatay Polisi Düzenlediği Operasyonda 10 Hırsızı Yakaladı

0
51

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyonda 10 ayrı ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaptığı iddiasıyla 10 kişiyi gözaltına aldı.

Hatay genelinde farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 ayrı ev, iş yeri ve otodan hırsızlık yapan H.I., M.S., İ.C., H.U., M.U., U.Ç., V.Ö., E.T., Z.G. ve F.D. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların ev ve iş yerlerinden çaldıkları değerlendirilen 3 çelik kasa Asi Nehri ve Antakya Kalesi civarında bulunarak sahiplerine teslim edildi. Şahısların evlerinde yapılan aramada ise 2’şer adet özel güvenlik elbisesi, kelepçe, senet ve hesap alacak verecek defteri, özel güvenlik kimlik kartı, oto teybi ve birer kelepçe kılıfı, askeri personel kimlik kartı, el telsizi, dizüstü bilgisayar, 70 ekran televizyon, uydu alıcısı, tavla ve elektrikli süpürge ve muhtelif gıda maddeleri bulunarak sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 10 kişi ilk sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here