Hatay Kanser Dayanışma Platformu ‘Kıymetli’ Projelere İmza Atacak

0
72

Hayırsever Doktor Serdal Kanuncu öncülüğünde oluşturulan ‘Hatay Kanser Dayanışma Platformu’ aylık toplantılarına devam ediyor. ‘Kıymetli işler bizi bekliyor’ diyerek yola koyulan platform gönüllüleri, son toplantılarında yapmayı planladıkları projeleri masaya yatırdı.

Doktor Kanuncu ve ‘Hatay Kanser Dayanışma Platformu’ gönüllüleri yaptıkları toplantıda platform olarak kıymetli işlere imza atmayı hedeflediklerini belirttiler.

Kanser hastalıklarının maalesef yaygınlaşmakta olduğunu, hastaların ve ailelerinin de zor zamanlar geçirdiklerine işaret eden Dr. Serdal Kanuncu; “Farkındalık yaratabilmek adına böyle bir organizasyona gönül verdik. Ekibimizle birlikte güzel faaliyetlere imza atmak istiyoruz Gönüllü bireylerin de fikrini alarak yapacaklarımızı değerlendiriyoruz. Hedeflerimizin içinde kanser hastalarına ve ailelerine ziyaret gerçekleştirmek de var” dedi.

Toplantıların ayda bir yapılacağı vurgusunu da yapan Dr. Kanuncu, platforma katılmak isteyen gönüllü bireyleri gruplarına beklediklerini de belirterek; “Hatay Kanser Platformu olarak bir araya gelip sorunlar ve öneriler üzerinde çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Oldukça kıymetli işler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Bu projeler kapsamında gönüllü kuaförlük projesini de hayata geçirdiklerini kaydeden Kanuncu, kanser hastaları, ihtiyaç sahipleri ile yatalak hastalara, kısacası özel bir durumu olan tüm vatandaşlar için gönüllü olan kadın-erkek kuaförlerin vatandaşlarımızın evlerine giderek kuaförlük hizmeti sunacağını da sözlerine ekledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here