Hatay Derbisi Payas Belediyespor’un! 3-0

0
310

Bölgesel Amatör Liglerde Yenilmeyen Tek Takım 4. Grup Lideri Payas Belediyespor 1975

Stat: Payas Şehir Stadyumu

Hakemler: Hakan Kıvanç***, Mehmet Akif Bozkut***, Gökhan Çelik***

Payas Belediyespor 1975: Ersin***, Ferdi***, Mehmet***, Hakan Özkan***, Cafer***, Samet*** (Dk. 80 Emre*), Ali Kurt****, Ömer Faruk***, Haşim****, Hakan Tümkaya*** (Dk. 46 Utku ***), Ekimcan*** (Dk.72 Murat Kurt**)

Erzin Belediyespor: Seyfettin*, Ahmet*, Şahin*, Umut*, Hıdır*, Bayram**, Mustafa**, Sercan*, Fırat*, Özgür*, Jeremiah Mamo*

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta şampiyonluk hesapları yapan takımlardan Payas Belediyespor 1975 Hatay derbisinde komşusu Erzin Belediyespor’u her iki yarıda atılan goller ile 3-0 mağlup etti. Payas ekibi puanını 53’e çıkartarak grup liderliğini sürdürdü.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Payas Belediyespor 1975, Ali Kurt’un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu skor ilk yarının da skoru oldu. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da saha üstünlüğünü elinde bulunduran Payas Belediyespor 1975, müsabakanın 75. dakikasında Haşim’in attığı gol ile durumu 2-0 yaptı. 72. dakikada Utku ile bir gol daha bulan ev sahibi sahadan üç puanı üç gol ile alarak ayrıldı. Payas Belediyespor 1975, topladığı 53 puan ile grup liderliğini sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here