Hatay Coşmaya Devam Edecek!

0
82

sadullah ergin18Sadulllah Ergin’den Servis Hizmetleri Kooperatifine Ziyaret

Ak Parti Hatay Milletvekili, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, S.S. 237 No’lu Antakya Servis Hizmetleri Kooperatifi yöneticilerini ve üyelerini ziyaret ederek çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. Kooperatifi Başkanlarından Mehmet Yılmaz ve Hasan Hocamoğlu ile üyelerinin ev sahipliğini yaptığı ziyarete, Ergin’in yanı sıra HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

S.S. 237 No’lu Antakya Servis Hizmetleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yılmaz, Ergin’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, kooperatif üyeleri ile yaptığı sohbette fikir alış verişinde bulundu, sorulan soruları tek-tek yanıtladı.

Hatay’a daha çok yatırım yapılması yolunda çalışmalara aralıksız devam edileceğini müjdeleyen Ergin; “Hatay büyükşehir olduktan sonra 15 ilçenin 13’ü duble yol bağlantıları ile karayolu taşımacılığında bir ilki gördü. Bu arada 2 ilçemizin duble yol ihaleleri yapıldı ve yapımına başlandı, Allahın izni ile kısa zamanda bu yollarımız da duble yol statüsünde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Şehir Hastanesi temelinin 4 ay önce atıldığını da hatırlatan Ergin; “Şehir Hastanesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere, 2014 yılı Aralık ayında hizmete girecek. Allah ihtiyaç hissettirmesin, eksikte etmesin bu hastanemiz 750 yataklı olup her oda tek kişilik ve 5 yıldızlı otelden daha lüks olacaktır. Sizlere hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Reyhanlı Barajı Çiftçinin Gelirini Katlayacak

Türkiye’nin ilk ve tek 11 km uzunluğunda dolgu tipi barajın Hatay’da yapıldığına da işaret eden Ergin; “Reyhanlı, Kumlu yöresinde yapımı devam eden Reyhanlı barajı çiftçimizin gelirine gelir katacak. Artık sulama amaçlı ödemesi yapılan elektrik paralarına son verilecek. Bu gelir çiftçimizin cebinde kalacak. Tarlalara yol açılarak basınçlı sulama sistemi döşenecek. Su depolama hacmi Yarseli Barajının 9 katı olacak. 450 milyon metreküplük su hacmine sahip olacak baraj sayesinde kışın sel baskınlarına yazında kuraklığa son verilmiş olacak.

Hatay genelinde çiftçi para kazanırsa esnaf’ta para kazanır ve Hatay’ın ekonomisinde daha fazla canlanma yaşanır. Böylelikle insanlarımızın refah seviyesi yükselmiş olur. Hatay hizmetlerle coşmaya devam edecek. Yapılacak olan yatırımlar ile Hatay Türkiye genelinde ilk 5 vilayet arasına girecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here