Hatay CHP Kadrosu, Ankara’daki Seçim Bildirgesi Toplantısına Katıldı

0
117

arsuz-seçim bildirgesi1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleşen ‘Önce Türkiye’ başlıklı 1 Kasım seçim bildirgesi açıklama ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Memurdan, işçiye, çiftçiden, gençlere kadar birçok kesime sürpriz vaatlerin yer aldığı Ankara ATO Kongre Merkezi’ndeki toplantı sonrası, CHP’nin Hatay’daki siyasi kadrosu ile istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya, CHP’nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Sosyal Politikalardan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Birol Ertem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay milletvekili adayları da katıldı.

arsuz-seçim bildirgesi2

“Yeni Bildirge Gençlere Adanmış”

Toplantı sonrası yaptığı açıklamada, seçim bildirgesini değerlendiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 7 Haziran’da hazırlanan seçim bildirgesinin daha da genişletilip revize edildiğini belirterek, yeni bildirgenin daha çok gençlere hitap ettiğini söyledi.

Taşeron işçilere kadro, iş garantili eğitim ve çalışan emekliden yapılan kesintiye son verilmesinin yanı sıra YÖK’ün kaldırılması gibi vaatlerin de yer aldığı beyannamenin seçim sonuçlarına olumlu yansıyacağına inandığını söyleyen Başkan Culha, 1 Kasım seçim bildirgesinin önemini Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Cumhuriyet tarihinin en büyük bürokratik devrimini yapacağız. Bu seçim bildirgesini, baskıya karşı direnen, özgürlüğü savunan gençlere, Ali İsmail’lere, ‘Özgecan’lara, Soma’da yaşamını yitiren genç maden işçilerine, üniversitelerimizde okuyan 6 milyon üniversite öğrencisine, TOMA’lara biber gazlarına karşın polis barikatlarının önünde elinde karanfille bekleyen kitap okuyan yarattığı mizahla bir diktatöre diz çöktüren gençlere adıyoruz’ şeklindeki sözlerini hatırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here