Hatay Büyükşehir Belediyespor: 70 – Fenerbahçe Öznur Kablo: 91

0
113

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçları oynandı. Normal sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Öznur Kablo ile eşleşen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, serinin ikinci maçında rakibine 91-70 yenilerek elendi.

İlk maçı İstanbul’da 85-64’lük skorla kaybeden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçta da rakibine üstünlük sağlayamayınca lige çeyrek finalde veda etti.

Sarı-Lacivertliler Soyunma Odasına Önde Girdi

Derin, Hilal, Gizem, Prince ve Ndour ilk beşiyle sahaya çıkan Hatay temsilcisi maça etkili bir giriş yaptı ve ilk çeyreği 20-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte konuk Fenerbahçe Öznur Kablo’nun üstünlüğü vardı. Iagupova’nın bulduğu sayılarla önce farkı kapatan sarı-lacivertliler, çeyreğin ortasına doğru öne geçti ve soyunma odasına önde giren taraf oldu: 34-42.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreği karşılıklı sayılarla geçildi. Prince ve Derin ile skor üreten Hatay ekibi, rakibinin pota altından bulduğu sayılara engel olamayınca üçüncü çeyrek konuk Fenerbahçe Öznur Kablo’nun üstünlüğü ile tamamlandı: 51-64

Hatay Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular, karşılaşmanın son topuna kadar büyük mücadele vermesine karşın oyuncu rotasyonunu etkili kullanan Fenerbahçe Öznur Kablo, parkeden 91-70 ayrılan taraf oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here