Hatay Büyükşehir Belediyesi Transfere Hız Verdi

0
289

bayan basketbol (56)Yeni sezonda EuroLeague’de de mücadele edecek olan Hatay Büyükşehir Belediyesi bayan basketbol takımı transfere hız verdi. Yunan oyun kurucu Aristea Maglara’yı transfer eden temsilcimiz, geçen sezon takımın başarısında önemli rol oynayan Avustralyalı oyun kurucu Natalie Hurst, ABD doğumlu Türk forvet Bahar Öztürk ve Belaruslu forvet Katsiaryna Snytsina ile sözleşme yeniledi. Courtney Paris ile de anlaşma zemini aranıyor.

Geçen sezon bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligini ikincilikle bitiren Hatay BŞB, trandfere hızlı başladı. Hatay ekibinin, 33 yaşında ve 1,68 metre boyundaki Aristea Maglara ile bir yılık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Baş antrenörü Ekin Baş, transferle ilgili yaptığı açıklamada, takım için Türk ve yabancı oyuncu arayışlarının sürdüğünü belirtti. Bütçelerine göre oyucu transferi yaptıklarını ifade eden Baş; “Takımımıza aldığımız yabancı oyuncularımızdan birisi Yunan oyun kurucu Aristea Maglara’dır. Oyuncumuzla bir yıllık sözleşme imzaladık. Transferlerimiz sürüyor” dedi.

Öte yandan Avustralyalı oyun kurucu Natalie Hurst, ABD doğumlu Türk forvet Bahar Öztürk ve Belaruslu forvet Katsiaryna Snytsina ile sözleşme yeniledi. Courtney Paris ile de anlaşma zemini arandığı belirtiliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here