Hatay BŞB Ekiplerinden Tesis ve Gıda Denetimi

0
241

Hatay BŞB ekipleri, Ramazan ayı boyunca vatandaşa ikram edilen iftar yemeklerini üreten firmada; tesis, gıda, hijyen, belge ve sağlık denetimi gerçekleştirdi.

BŞB tarafından açılan ihaleyi kazanan firma olan Öksel Yemekçilik, ‘İhale Kontrol Komisyonu’ üyesi gıda mühendisi Yeliz Cuberi ve ilgili birimler tarafından geniş kapsamlı denetime tabi tutuldu. Firmanın mutfak bölümünde; hijyen ve sağlık, depo bölümünde; gıda ve idari bölümünde belge kontrol ve denetimi gerçekleştiren Hatay BŞB personeli gıda mühendisi Yeliz Cuberi; “Tesis denetimimizin amacı ihaleyi kazanan firmanın istenilen şartlara uygun üretim yapıp yapmadığını tespit etmektir. Zaten ihale öncesi yapılan ‘şartnameye uygunluk’ kontrollerine ek olarak yaptığımız denetimde; sağlık, hijyen, tesis ve gıda gibi halkın sağlığını yakından ilgilendiren konuları titizlikle inceledik.

Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar. Hatay BŞB olarak; başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da talimatları doğrultusunda halkımızın sağlığını her zaman ön planda tutan bir anlayış içinde çalışıyoruz” dedi.

Gıda mühendisi Yeliz Cuberi yaptıkları denetimi ve elde ettikleri bulgu ve izlenimleri bir rapor halinde komisyona sunacaklarını da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here