Hatay BŞB, Beşiktaş’ı Eli Boş Gönderdi

0
99

bayan basketbol27Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TBKL)’nde mücadele eden temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Beşiktaş’ı 86-81 devirdi. Maçta Janae Kizer 37, Natasha Lacy 27 sayı üreterek maçın yıldızı oldular.

Antakya Kapalı Spor Salonunda her iki taraftarın da müthiş tezahüratlarıyla başlayan mücadelede Meleklerimiz ilk molaya 6-2 öne girdi. Hücumda oldukça etkili ve atak bir görüntü sergileyen Hatay BŞB, Lacy ve Bjelica’nın ürettiği sayılarla ilk çeyreği 18-13 önde tamamladı. İkinci çeyreğe daha iyi giren taraf Beşiktaş oldu ancak ilk yarı Hatay BŞB’nin 38-34’lük üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte Lacy ve Kizer’in katkılarıyla sergilediği müthiş oyunla rakibinin bocalamasına neden olan Hatay BŞB üçüncü çeyreği de 58-51 önde kapattı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın dördüncü periyodunda ise molaya Hatay BŞB 66-68 geride girdi. Her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyip birbirine üstünlük sağlayamazken uzatmalara 74-74’lük eşitlikle girildi. Yaptığı pres sonucunda kaptığı topları sayıya çeviren Hatay BŞB maçtan 86-81 galip ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here