Hatay Basını Tosyalı’yı HBB Adayı İlan Etti

0
61

Başkan Tosyalı’nın Basınla Buluşmasına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adaylığı Konusu Damga Vurdu…

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilimizde görev basın mensupları ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama programları kapsamında Belediye 3 Nolu Sosyal Tesisinde bir araya geldi. Başkan Tosyalı’nın 15 ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelmesi ‘Başkan Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday mı?’ sorusunu akıllara getirdi. Bazı gazeteciler de Fatih Tosyalı’nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ak Partiden önümüzdeki günlerde açıklanacağına kesin gözüyle baktıklarını ifade ettiler.

Başkan Tosyalı, adaylık ile ilgili net bir açıklamada bulunmazken; “Bizim amacımız halka hizmet. Nerede görev verilirse, kabul eder halkımıza hizmete devam ederiz” dedi.

Göreve geldi günden bu güne yapılan çalışmalar, hizmetler ve hayata geçirilen projeler hakkında slayt eşliğinde bir sunum gerçekleştiren Başkan Tosyalı, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü bir kez daha kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Basın mensuplarının da sorularını samimiyetle yanıtlayan Başkan Tosyalı, en çok adaylık ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde nasıl hareket edeceği yönünde sorularla karşılaştı. Henüz kendisine tevdi edilmiş bir görev olmadığını ancak olursa halka hizmet yolunda seve seve kabul edeceğini ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğini ifade eden Başkan Tosyalı, yaşanan deprem sonrası Hatay genelinde çok zor şartlar yaşandığını bildiğini, görev verilmesi halinde gece gündüz demeden sıkıntıları çözmek adına mücadele edeceklerini vurguladı.

Etkinliğe katılan basın mensupları da, 15 ilçenin basın çalışanlarını bir araya getirdiği için Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Belediye 3 Nolu Sosyal Tesisinde düzenlenen kahvaltı programına katılan gazetecileri tek tek uğurlayan Başkan Tosyalı, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here