Hatay Basın Kulübü İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

0
184

itso ziyaret1Hatay Basın Kulübü üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hatay Basın kulübü üyeleri İskenderun için el birliği ile hareket edilmesi konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Hatay Basın Kulübü Başkanı Ahmet Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada; “İskenderun’da lobi oluşturulması yönünde yapılacak çalışmalara basın kulübü olarak gerekli desteği verebiliriz. İskenderun Güvercini Projesi’nin hayata geçirilmesi ve Barış Adasının kurulması için yapılacak tüm çalışmalara katkı vereceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun’un ekonomik yönden kalkınması, sanayici ve esnafın bir araya gelmesi, İskenderun Lobisinin oluşması yönünde atılacak olan adımlarda bizlerde önemli katkı vermeye hazırız. Bunun yanında İTSO olarak hazırlamış olduğumuz projeler var. Bu projelerin de hayata geçirilmesi ile İskenderun’un bir marka şehir olmaması için hiçbir neden yok” diye konuştu.

Karaağaç Belediye Başkanı Acar’dan Ziyaret

Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar da, İTSO yönetimini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Yılmaz; “İskenderun’da oda olarak sanayici ve esnaflarımızın sorunlarını dinlemek, İskenderun ekonomisine katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu. Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar ise yeni yönetimin başarılı projelere imza atacağına emin olduğunu dile getirerek, çalışmalarda başarılar dileğinde bulundu.

itso ziyaret2

Dörtyol Ticaret Odası Ziyareti

Öte yandan Dörtyol Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de İTSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oda Başkanı Cemal Talay, Meclis Başkanı Erol Erhan, Genel Sekreter Ahmet Karapür ve yönetim kurulu üyelerince gerçekleşen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ve Dörtyol ekonomisi görüşüldü ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Erhan ziyarette yaptığı konuşmada; “Oda Başkanları olarak her zaman birlikte hareket etmeye hazırız. İki komşu şehir arasında ticari ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi noktasında atılacak adımlar ve yapılacak projelerde her zaman sizlere destek vermeye hazırız” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “İskenderun’da sanayi ve esnaflarımız ile birlikte hareket ederek, şehrin ekonomisine katkı vermeyi hedefliyoruz. Komşumuz olan Dörtyol Ticaret Odasının bizleri ziyaret etmesi de çok önemli. Bölge ekonomisinin gelişmesi için birlikte hareket edebiliriz. Bu konuda karşılıklı fikir alış verişinin de iki oda için faydalı olacağı inancındayım” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here