Hatay Baro Başkanlığı Seçimleri Yapıldı

0
29

Hatay Baro Başkanlığı ve yönetim kurulu üye seçimleri yoğun katılımla gerçekleştirildi. Antakya Adliye binasında yapılan seçimlerde Hatay Barosuna kayıtlı 1799 üyeden 1414 üye sandık başına giderek yeni dönemde görev yapacak baro başkanı ve yönetim kurulu üyelerini seçti.

10 ayrı sandıkta gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Avukat Hüseyin Cihat Açıkalın 884 oy alarak güven tazelerken, Avukat Ekrem Dönmez başkanlığındaki liste ise 530 oy alabildi.

Avukat Hüseyin Cihat Açıkalın Başkanlığında oluşan yeni yönetimde Şükran Düzen, Oya Düriye Mıstıkoğlu, Hatay Tutu, Erhan Nizamoğlu, Mehmet Nurullah Trabzon, Murat Bora Oğuz, Murat Gültepe, Akın Akıncı ve hemşerilerimiz Emre Arık ile Hamdi Evren yer aldı.

Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise; İlmittin Moz, Mehmet Ömer Çakmak, Gizem Sönmez, Hayrettin Yorulmaz ve Kürşat Tuncay Yüksel seçildi.

Fuat Çıkan, Neslihan Güraslan ve Onur Barak Denetleme kurulu üyeleri olurken TBB Delegelikleri ise Hüseyin Dilmeç, İbrahim Ersuz ve Mehmet Fikri Ateş’ten oluştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here