Hatay 75. Yıl İlköğretim Okulu Öğrencilerinden MKÜ’ye Gezi

0
113

mkü-teknik geziHatay 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, öğrencilere motivasyon sağlamak, üniversite ve bölümleri hakkında bilgilenmek amacıyla Mustafa Kemal Üniversitesi teknik bir gezi düzenledi.

Okul Müdürü İhsan Elmas, Müdür Yardımcısı Mehmet Kazarel, sorumlu öğretmenler Seçil Önal, Mithat Köse ve beraberlerindeki 50 kişilik öğrenci kafilesi teknik geziden önce MKÜ merkez yemekhanesinde öğle yemeği yediler. Daha sonra öğrencilere Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji ve Coğrafya laboratuarlarında uzmanlar tarafından detaylı bilgiler aktarıldı. Meraklı gözlerle laboratuarları inceleyen öğrenciler uzmanlara çeşitli sorular da sordular. Arkeoloji atölyesinde insanoğlunun tarihsel süreci hakkında da bilgi alan öğrenciler kütüphaneye geçerek, amfi tiyatro ve sanat parkurundaki bilim öncülerini de görme fırsatı yakaladılar. Öğrenciler son olarak Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeki atölyeleri incelediler. Burada Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin resim ve heykel çalışmalarını yakından gördüler.

Hatay 75. Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri gerçekleştirdikleri geziden oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek üniversite yönetimine yapılan çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here