Hastalığına Palmiye’de Şifa Buldu

0
243

palmiye hastanesi11Özel Palmiye Hastanesi başarılı hekimleri olan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Barış Gülgez ile Opr. Dr Yılmaz Şahutoğlu, uzun yıllardır Karın ağrısı, ekşime, göğüs yanması, ağza acı su gelmesi, şişkinlik gibi reflü şikayetleri yüzünden sürekli ilaç kullanmak zorunda olan hastanın şikayetlerini laparoskopik ameliyatla sonlandırdı.

Karın ağrısı, ekşime, göğüs yanması, ağza acı su gelmesi, şişkinlik gibi şikayetlerle Palmiye Hastanesine başvuran hastaya yapılan tetkiklerin neticesinde safra kesesi taşı, mide fıtığı ve gastroözofajial reflü teşhisleri kondu.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Barış Gülgez ile Opr. Dr Yılmaz Şahutoğlu tarafından hastaya aynı seansta laparoskopik yöntemle hem safra kesesi ameliyatı hem de anti-reflü operasyonu başarılı bir şekilde uygulandı. Hasta ameliyatının ertesi günü şifa bularak taburcu oldu.

Günümüzde minimal invaziv yöntemler (kapalı ameliyatlar) ile bu tür hastalıkların artık daha kolay ve daha az cerrahi travma ile ameliyat edilebildiğini kaydeden Şahutoğlu, daha az ağrı ve daha erken taburcu olup kısa sürede işe geri dönme olasılığı sağlanabildiğini kaydetti.

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun ve bölge insanına Üniversite hastanesi standartlarında bir hizmet sunma konumunda olduklarını belirterek, gerçekten teknolojik donanım anlamında dünyanın en kaliteli markalarıyla çalıştıklarını söyledi ve; “Biz merkezimizde bu tür kapalı (laparaskopik) operasyonları, sahip olduğumuz ileri teknolojik imkanlar sayesinde tecrübeli başarılı bir kadroyla uygulamaktayız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here