Hassa’da Kadınlara “Sağlıklı Yaşam” Konferansı Düzenlendi

0
179

Ak Parti Hassa İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik “Kadın Sağlığı” konferansı tertip etti. Hassa Belediyesi toplantı salonunda Dr. Buğra Buyrukçu’nun verdiği konferansa, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Ak Parti Hassa Kadın Kolları Başkanı Ayten Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili Belediye Başkanlarının eşleri ve Hassalı kadınlar katıldı.

Hassa Ak parti Kadın Kolları Başkanı Ayten Turan konferans öncesi kısa bir açılış konuşması yaparak; “Çalışan kadınlarımızın bu mutlu günlerinde onların yanında olmak, mutluluklarına ortak olmak istedik. Kadınlarımız toplumumuzun mihenk taşıdır. Eğitimimizin ilk basamağıdır. Ailenin mayasıdır. Eşinin, çocuklarının umut ışığıdır. Evinin direğidir. Sadakatli ve güvenilir kadınlar eşinin başarısındaki sigortasıdır. Bu nedenle, kendilerini kadın sağlığı konularında bilgilendirmek istedik” dedi.

Daha sonra Dr. Buğra Buyrukçu, kadın sağlığı ve hastalıkları konusunda katılımcılara bilgiler verdi ve onların sorularını yanıtladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here