Hassa’da Can Kaybı Yok!

0
149

hassa sel felaketi1Hassa Belediye Başkanı Demirel Sel Bölgelerinde İncelemelerde Bulundu

Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, selden hasar gören köylerde incelemelerde bulundu. Önceki gece başlayan yağışların sabah saatlerinde su baskınına dönüşmesiyle bölgede yaşanan hasarları tespit etmek amacıyla bölgeye gelen Başkan Demirel, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sel hadisesinin yaşandığı bölgelerde çalışmaları yerinde görmek ve halkın yanında olmak için Gazeluşağı, Sapanözü, Çınarbaşı, Koruhüyük be birçok mahallede incelemelerde bulunan Başkan Demirel; “Selden etkilenen mahallerimizi ziyaret ediyoruz. Çalışmaları yerinde görmek için buradayız. Sağ olsunlar muhtarlarımızda buradalar.  Şu an selden etkilenen bölgelerde gerekli müdahaleler yapılmaktadır.

hassa sel felaketi2

Ayrıca ekiplerimiz tarafından hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır. Selden etkilenen, mağdur olan ve zarar gören vatandaşlarımıza gerekli yardımlar yapılacaktır. Tesellimiz, ilçemiz genelinde mal ve can kaybının yaşanmamasıdır. Acımız ise Erzin ilçemizdeki su baskınında 4 hemşerimizi kaybetmemizdir. Tüm Hatay halkının başı sağ olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here