Hassa Kaymakamlığından Anlamlı Hizmet

0
52

engelliler-hassaHassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca, 10 Engelli vatandaşa 10 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nun talimatı doğrultusunda, Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sonucu muhtaç ve hak sahibi 10 engelli vatandaşa 10 adet akülü tekerlekli sandalye törenle teslim edildi. Hükümet Konağı önünde yapılan teslim törenine; belediye başkanları, kurum amirleri, muhtarlar ve engelli vatandaşların yakınları katılarak, engellilerin sevincine ortak oldular.

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu törende yaptığı konuşmasında, herkesin eşit doğmadığını, kimi vatandaşların dezavantajlı doğabildiğini, bu engeli kişilerin iradesi dışında olduğunu, buna rağmen sağlam olsalar bile herkesin birer engelli adayı olduğunu belirterek; “Devlet imkânları ile engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak için “Sosyal Devlet” anlayışı ile çaba sarf ediyoruz. Törene katılan hak sahibi engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü tebrik ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here