Hakkı Bulut’tan “Cumhuriyet” Konseri

0
257

çat fasıl1Çat Fasıl Çadır Restoranda, Çukurova’nın bağrından yetişmiş fantezi müziğin güçlü seslerinden Hakkı Bulut, Sonbahar konserleri turnesi çerçevesinde Cumhuriyet Bayramında, müzik severlere unutulmaz bir gece yatacak.

Arsuz’da bulunan Çat Fasıl Çadır Restoran işletmesi sahibi Rasim Aktaş, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı ile fantezi müziğinin önemli isimlerinden ve yöre insanı olan Hakkı Bulut’un sonbahar konserleriyle ilgili kendilerine teklif getirildiğini belirtti. Bu teklifi büyük bir memnuniyetle kabul ettiklerinden de söz eden İşletme Sahibi Rasim Aktaş; “Türkiye’nin sevilen ses sanatçısı Hakkı Bulut, Cumhuriyet Bayramı günü tüm müzik severlere müzik ziyafeti verecek” dedi.

Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla beraber böyle bir konser organizasyonunu üstlenmenin gururunu da yaşadıklarının altını çizen Aktaş; “Nezih ve güzel bir ortamda Hakkı Bulut ve Kolbastı Filiz güzel bir konser vermeye hazırlanıyorlar. Cumhuriyet coşkusunu yaşayacağımız 29 Ekim akşamı keyifli bir konser ile coşkumuzu noktalayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here