Hakan Bolat, Sosyal Medyadan İsyan Etti

0
55

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da maç sonunda kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yenilen golün öncesinde ofsayt olduğunu iddia etti.

Bolat açıklamasında; “Kötü Oynadık, Hazır Değiliz, Galibiyeti Hak etmedik. Hepsi Doğru! Ama bu pozisyona nasıl ofsayt kaldırmazsınız, gerçekten şaşırıyorum!! Değerli hakem camiası, lütfen dikkatli olalım, biz bu takımı yaşatmak için çok büyük bir çaba sarf ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Camiaya Üç İsim Katıldı

Turuncu-Mavili kulüp transfer çalışmaları kapsamında üç isme daha imza attırdı. Son olarak Çorum FK forması giyen orta saha oyuncusu Timur Temeltaş ile 1 yıllık anlaşma sağlayan İskenderunspor, Adıyaman FK forması giyen orta saha oyuncusu Göktan Işılak ile de 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp, son olarak Altay SK forması giyen savunma oyuncusu Kutay Yokuşlu ile de 2 yıllık anlaşma sağlayarak sözleşmelere imza attırdı.

Temsilcimiz İskenderunspor, 3 Eylül‘de başlayacak olan TFF 2. Ligin 2’ci haftasını, ligde 19 takım olmasından dolayı maç oynamadan geçirecek. İskenderunspor, ligin 3’cü haftasında ise 10 Eylül Pazar günü saat 16.30‘da Uşakspor A.Ş.‘nin konuğu olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here