Haftalar Geçtikçe Heyecan Fırtınası Artıyor!

0
59

İlimiz temsilcilerinin mücadele ettiği Spor Toto 2. ve 3. Ligde haftalar geçtikçe heyecan da bu oranda artıyor. Kimi takımlarımız zirve hesabı yaparken, kimileri de düşme potasından bir an önce uzaklaşmanı hesabını yapıyor. İşte bu ince hesapların yapıldığı haftalarda birinde yine en kritik maça çıkacak olan Mavi-Turunculu ekibimiz İskenderunspor 1967 olacak.

Kritik haftalara girilirken, ligde kalma mücadelesi veren İskenderunspor 1967 haftayı kendi sahasında Sivas Dört Eylülspor’u ağırlayarak geçirecek. Hafta içinde her fırsatta birlik ve beraberlik mesajları vererek takma destek isteyen Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, taraftarın takım için en önemli unsuru olduğunu belirterek; “Ben ve futbolcularım ligde kalacağımıza yürekten inanıyoruz. Tabi ki taraftarın da inanması ve destek vermesi lazım! Bu Pazar, küçük büyük herkesi Sivas Dört Eylül Belediyespor maçına bekliyoruz. Alacağımız galibiyet güzel günlerin başlangıcı olacak” şeklinde konuştu.

İlimizin diğer temsilcilerinden, grubunda zirve hesapları yapan Hatayspor ise deplasmanda Pendikspor’a konuk olacak. Bordo-Beyazlılar geçen hafta evinde kaybettiği puanların telafisini yapmaya çalışacak. 2. ligdeki diğer temsilcimiz İDÇspor ise Bayrampaşa deplasmanında puan veya puan arayışında olacak. 3. lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile puan mücadelesinde bulunacak. İşte haftanın programı şöyle: è è

Bayrampaşa-İskenderun Demir Çelikspor

17.03.2013 Pazar Saat: 13.30

Mimar Yahya Baş Stadı

Levent Aktan, Fırat Zengin, Sercan Ertemçöz

Pendikspor-Hatayspor

17.03.2013 Pazar Saat: 13.30

Pendik Stadı

Alper Ulusoy, Fikret Aras, Uğur Erdoğan

Kırıkhanspor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor

17.03.2013 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Barış Mekik, Özgür Kaya, Yakup Yılmaz

İskenderunspor 1967-Sivas Dört Eylül Belediyespor

Kırıkhan İlçe Stadı

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Ahmet Aslan, İhsan Topsakal, Özgür Sezgin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here