Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evlerinde Karne Sevinci

0
987

Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle 28 Ocak tarihinde Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun yanı sıra, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Kadir Başar, İşadamı Fuat Tosyalı, İşadamı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı ve diğer davetliler katıldı.

Etkinlik programı kapsamında çocuklar tarafından çeşitli gösterilerin sunulmasının ardından, saz kursu alan çocukların yer aldığı saz korosu eşliğinde şarkılar söylendi.

Çocukların karne sevincini paylaşan Kaymakam Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, onlara hediye vererek ödüllendirdi. Etkinliğe katılan tüm protokol üyeleri de ödüllerini alan çocukların sevinçlerine ortak olmayı ihmal etmedi.

Minik kalplerin duygularını ve mutluluğunu paylaşmaktan mutlu olduklarını dile getiren Kaymakam Su ve eşi Zeliha Su, onlarla birlikte eğlenmenin tadını çıkardı. Etkinlikler sonunda protokol üyeleri ve çocuklar topluca fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here