Güney Akademi Juvenis, Basketbolun Devlerini Ağırladı

0
295

İskenderun ve Hatay Basketbolunun önemli kulüplerinden Güney Akademi Juvenis, normalleşme sonrası faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu süreçte Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin önemli kulüpleri, yetenekli ve gelecek vadeden sporcuları transfer edebilmek amacıyla Güney Akademi Juvenis antrenmanlarını ziyaret ediyor.

Kulüp Başkanı Nebil Özdemir, bugüne kadar Süper Lig takımlarından Beşiktaş Basketbol Altyapı Sorumlusu Ahmet Gürgen, Gaziantep Basketbol Altyapı Sorumlusu Ali Yıldırım, Bahçeşehir Basketbol Altyapı Antrenörleri Güray Güven ve Şahin Körken ile Türkiye Basketbol Gençler Ligi’nin önemli isimlerinden Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübünün Antrenörü Fırat Bozkurt’un, antrenmanlarını ziyaret ettiğini belirtti.

Türk Basketboluna Faydalı Olmak İstiyoruz

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdemir; “Öncelikle kulüplerimizin ilgisine çok teşekkür ediyoruz. Buralara kadar gelip antrenmanlarımızı ziyaret ediyorlar. Haziran ayı içerisinde Beşiktaş, Gaziantep Basketbol, Bahçeşehir Basketbol ve Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü’nün altyapı sorumlularını İskenderun’da ağırladık. Kulübümüzde gelecek vadeden, teknik ve fiziksel açıdan belli bir seviyede olan oyuncularımızı, ziyaretimize gelen kulüplerimize ve hocalarımıza izletiyoruz.

Amacımız Türk Basketboluna faydalı olmak, çocuklarımızın önünü açmak. Şu an 5 tane oyuncumuz Süper Lig altyapılarının yaz kamplarında ter döküyor. Onların en iyi seviyelere ulaşmaları için elimizden geldiğince gece-gündüz gayret ediyoruz. Kulübümüz şu an 13 yaşında, 13 yıldır dikkate değer işler yaptık, birçok oyuncuyu Türk Basketboluna kazandırdık, bundan sonra da Allah bize güç, kuvvet verdikçe kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here