Güneş; “Bandırma’dan Galibiyetle Dönmek İstiyoruz”

0
95

Bozüyükspor’u yenerek önemli bir 3 puan kazandıklarını ve amaçlarına bir adım daha yaklaştıklarını vurgulayan Hatayspor Teknik Direktörü Ali Güneş; “Şimdi de Bandırma deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Bozüyük maçında takımının özellikle ilk yarıda çok iyi futbol sergilediğini belirten Ali Güneş; “Bozüyük maçının kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Her şeye rağmen bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Amacımıza bir adım daha yaklaştık. Bandırma maçına da hedefimiz doğrultusunda galibiyet için gideceğiz” diye konuştu.

Taraftar Takıma Güveniyor!

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de yaptıkları yazılı bir açıklama ile takıma güvendiklerini ve şampiyonluğa inandıklarını yinelediler. Başarının, mutlaka birlik ve dayanışma ile gerçekleşeceğine vurgu yapılan Taraftarlar Derneği açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verildi;

“Pazar günü Antakya’da oynanan maçta, 1967 ruhu yeniden oluşmuştur. Stadın tüm tribünlerinden aynı coşkulu destek Hatayspor’u ateşlemiştir. Kısaca bu birlik ve dayanışma bizi PTT 1.Ligine çıkaracaktır. Bizler Hatayspor’un şampiyonluğu için seferberlik ilan ettik. Dernek olarak Hatayspor’u Bandırma’da da yalnız bırakmayacağız ve destekleyeceğiz. Hedefimiz Bandırma’dan lider dönmektir. Çünkü Hatay iline liderlik de yakışır şampiyonluk da!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here