Gündemden Kısa-Kısa Haberler

0
36

gündem kısa1Reyhanlı Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Geçtiğimiz ay yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 52 kişi için Reyhanlı Kaymakamlığı tarafından mevlit okutuldu. Patlamanın meydana geldiği Belediye Meydanı’na yakın olan Atike Hanım Camii, Mustafa Şevki Paşa Camii ve Çarşı Camii’sinde okutulan mevlitler yatsı namazına kadar devam etti. Mevlide katılanlar dualar ederken Suriyeli sığınmacıların da mevlide katılması dikkat çekti. Mevlit sonrası lokum dağıtıldı.

Antakya Belediyesi Durmadan Çalışıyor

Antakya Belediyesi ekipleri, kentte asfaltlama, yol, kaldırım ve kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, ekiplerin Antakya Kültür Merkezi ve Armutlu Mahallesi kavşağı arasındaki cadde üzerinde asfaltlama, kavşak, yol ve kavşak düzenleme çalışması yaptığı belirtildi. Belediye temizlik ekiplerinin de Asi Nehri üzerinde bulunan köprü ayaklarında temizlik çalışması yaptığı, akıntıyla köprü ayaklarında biriken yabani ot ve çöplerin temizlendiği kaydedildi.

Kırıkhan’da Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Kırıkhan’da 12 bin litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kırıkhan-Topboğazı yolunda yapılan yol kontrolünde M.Ş.D. (29) idaresindeki 63 LD 105 plakalı kamyonda yapılan aramada, 12 bin litre kaçak mazot bulundu. Olayla ilgili M.Ş.D. gözaltına alındı. Bu arada, bir hafta içerisinde Kırıkhan ilçesinde toplam 21 bin litre kaçak mazot ve bin paket sigara ele geçirildiği öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here