Gündemden Kısa Kısa Haberler

0
82

gündem kısa1Karabük’te Toplu İş Sözleşmesi Kliple Kutlandı!

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları işçileri bir klip hazırladı. İmza törenine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir Demir Çelik Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel, sendika genel merkez yöneticileri, çok sayıda KARDEMİR işçisi ve işçi aileleri katıldı. İmza törenin ardından, fabrika işçileri de Çelik-iş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül’e sevgi gösterilerinde bulundular ve aynı zamanda da bir klip hazırlayarak bağlılıklarını gösterdiler.

Minik Ateş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dörtyol Yeşilköy’de hemzemin geçitte meydana gelen kazası sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alınan 10 yaşındaki Ateş Zorlu’de hayata gözlerini kapadı. Anne ve babasının ardından, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden minik Ateş, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Kaptan Paşa Camiinde kılınan cenaze törenine, yakınları ve vatandaşların yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’da katıldı. 34 yaşındaki Sedef Zorlu ve 35 yaşındaki Tarık Zorlu, geçirdikleri trafik kazası sonucunda yaşama veda etmiş, düzenlenen törenle Karaağaç Asri Mezarlıkta defnedilmişti. Aynı kazada yaralanarak, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Ateş Zorlu, anne ve babasının yanına defnedildi.

MKÜ’de Akademik Kadroya Yeni Atamalar Yapıldı

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yönetim Kurulu, Rektör  Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in başkanlığında toplanarak açık bulunan kadrolara yeni atamalar yaptı. Yönetim Kurulu’nda alınan karar gereği;  Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Anabilim Dalına Doç. Dr. Yahya Kemal Avşar Profesör olarak atandı. Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalına Doç. Dr. Ahmet Kasapoğlu, Biyoloji Anabilim Dalına Doç. Dr. Ayşe Yavuz Kocaman; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektromagnetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği Anabilim Dalına Doç. Dr. Yakup Hameş; Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü Deniz Biyolojisi Anabilim Dalına Doç. Dr. Gülnaz Özcan, Deniz Biyolojisi Anabilim Dalına Doç. Dr. Tahir Özcan Doçent olarak atandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here