Günay; “Emeklilere Karşı Pozitif Ayrımcılık Yapmalı!”

0
77

kızılay-tüedKızılay Yöneticilerinden TÜED’e Ziyaret

Kızılay Derneği İskenderun Şube yöneticileri, dernek başkanı Ümit Günay başkanlığında TÜED İskenderun Şubesi’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Kızılay Derneği İskenderun Şube Sekreteri Yaşan Bilgin ve diğer konuklar da katıldı.

Ziyarette, emeklilere önem verdiklerini ifade eden Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay; “TÜED’in çalışmalarını takip ediyoruz. Emeklilik zor bir dönem! Bu dönemde maddi sıkıntılar ve sağlık sorunları ön plana çıkıyor. Kurumların siz emeklilere karşı pozitif ayrımcılık yapması gerekir. Bizleri siz yarattınız. Sizler dedesiniz, babasınız, büyüklerimizsiniz. Her kurumun ve bireyin sizlere saygıyla yaklaşması gerekir. Emeklilerimizin hoş vakit geçirebilecekleri, rahat dolaşabilecekleri yer ve mekânlar yaratılmalıdır. Hastane, otobüs gibi yerler de yaşlılarımıza ve emeklilerimize öncelik tanınmalıdır” şeklinde konuştu.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ise ziyarete teşekkür ederek; “Bizler de Kızılay’ın ülke hatta dünya genelinde gerçekleştirdiği hizmetleri, yerelde de şube olarak gerçekleştirdiğiniz önemli hizmetleri memnuniyetle takip etmekteyiz. Acil afet yardımlarınızın yanında yüksek öğrenime önem vermeniz ve öğrencilerimize yurt hizmeti vermenizde takdire şayandır. Siz Şube Başkanı Ümit Günay ile yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarınız bölgeye ve yöreye faydalı çalışmaları yürütüyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here