Gül; “Türk Milletinin Vereceği Taviz Asla Olmayacak!”

0
92

MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Önceki akşam Şehit Ahmet Tor kışlası  nizamiyesi civarında yaşanan bombalı eyleme ateş püskürdü. Terör örgütünün saldırılarının hükümetin müzakerelerinde duruma göre seyir gösterdiğine işaret eden Gül; “Türk Milletinin Terör saldırıları karşısında vereceği taviz asla olmayacaktır” dedi. Gül açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Çok Şükür Can Kaybı Olmamıştır!

“İskenderun’da yine terör saldırısı yapıldı. Hainler Denizciler’de 39. Mekanize Piyade Tugayı Şehit Ahmet Tor kışlası  nizamiyesine 150 metre yakınında  Personel servis güzergâhına içi patlayıcı maddelerle doldurulmuş bir aracı bırakarak sinsi planlarını hayata geçirmeye çalıştılar.

Yapılan açıklamalara ve iddialara göre düzenekteki bir arıza nedeniyle Askeri araçların geçişinden sonraya denk gelmesi nedeniyle çok şükür can kaybı olmamıştır. Yaralanan vatandaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Terör vahşi yüzünü her seferinde göstermekte, Milletimizi yılgınlığa, Psikolojik çöküntüye sürüklemeyi hedeflemektedir. Ancak bilinmelidir ki Türk Milleti Birlik ve beraberliğini bozmayacaktır. Terör karşısında her zaman dik bir şekilde duracaktır.

Hain Saldırılılar Müzakereni Devamı İçindir

Terör örgütünün saldırıları hükümetin müzakerelerinde duruma göre seyir göstermektedir. Halen Cezaevlerindeki sözde ölüm oruçları ve hain saldırılar hükümeti müzakereye devam ettirmek ve istedikleri sonuçları elde edebilmek içindir. Bilinmelidir ki Türk Milletinin Terör saldırıları karşısında vereceği taviz asla olmayacaktır. Türkiye sınırlarında yaşayan herkes bunu bilmeli ve buna göre davranmalıdır.

Terör saldırıları karşısında Türk Milleti birlik içinde olduğunu göstermelidir. Hangi partiye mensup olursa olsun Belediye Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları, Siyasi Parti başkanları nu tür saldırılarda kol kola omuz omuza olmalı ve teröre karşı birlik içinde dik durmalıdır. Terörü şiddetle, nefretle kınadığımızı bir kez daha dile getirirken aziz milletimize birlik, beraberlik ve huzur dolu günler diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here