Gül; “Genç Kadromuz Daha İyi Sonuçlar Alacak!”

0
86

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İDÇspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, grup lideri Balıkesirspor’u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti. Bu sonucun takıma büyük bir moral getirdiğini belirten Gül; “Genç ve yetenekli kadromuz güzel bir galibiyet elde etti. İlerleyen haftalarda Balıkesirspor karşısındaki güzel oyunumuzu tekrarlayıp, ligde daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum” dedi.

Grup liderinin namaglûp olarak kente geldiğini ve ilk yenilgisini İskenderun’da aldığını kaydeden Bakan Gül; “Sezon başında genç bir takım oluşturmuştuk ve bu kadronun haftalar geçtikçe iyi olacağına inancımız sonsuzdur. Tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi candan tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Taraftarlardan Cengiz Gül’e Sevgi Gösterisi

Zorlu Balıkesir karşılaşması boyunca taraftarlar da Başkan Cengiz Gül’e tezahüratları ile sevgi gösterilerinde bulundular. Maça taraftarların yanı sıra protokolden de yoğun ilgi vardı. Zevkli geçen karşılaşmayı, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, İDÇspor Başkanı Cengiz Gül, Çelik İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Bayram Altun, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başer, Sendika Şube Başkanı Metin Önde ve bazı belediye meclis üyeleri de izledi.

Genç Yetenekler Göz Kamaştırıyor!

Öte yandan, Balıkesir maçında, kulüp yönetiminin altyapıya verdiği önemin meyvesini verdiği görüldü. Zorlu mücadelede galibiyet golü iki genç yıldızdan geldi. Altyapıdan yetişen Hamza Gür’ün pası ile topla buluşan ve bu sezon takıma kazandırılan genç yetenek Cebrail Şaşkın’ın güzel golü takıma 3 puan kazandırdı. Her iki genç yetenek de karşılaşmada ortaya koydukları performansla teknik heyeti sevindirdi.

Haluk Hoca’nın 3 Puan Sevinci

Teknik Direktör Haluk Bulgurlu ise maç boyunca heyecanından yerinde duramadı. Ligde yenilgisi olmayan ve sahaya lider olarak çıkan takımı eli boş döndürmek için taktik savaşı veren Bulgurlu, karşılaşma sonunda amacına ulaşmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı. Bulgurlu, 90 dakika boyunca kazanma arzusunu hiç bırakmadıklarını belirterek; “Bu galibiyet bize güven verdi. Futbolcularım tüm taktikleri yerine getirdi. Sonradan oyuna giren futbolcularımız da oyunun şeklini değiştirdi” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here