Gül; “Barış ve Çözüm Sürecini Endişe İçinde İzliyoruz”

0
85

mhp-temad ziyaretKongresini gerçekleştiren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şubesi Yönetimi, dün MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’e iadeyi ziyarette bulundular. Gündeme ilişkin konular hakkında gerçekleşen ziyarette MHP İlçe Başkanı Gül, barış ve çözüm sürecini endişe ve kaygı içerisinde izlediklerini söylerken, terör örgütünün ülkemizden çekilmesinin altında açıklanmayan bir takım pazarlıkların yapıldığını söyledi.

MHP İskenderun İlçe Yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştiren Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun Şubesi Yönetimi, burada MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül ile görüştüler. Dernek Başkanı Kazım Çakır, “Bu ziyaretimizin sebebi ikili ilişkileri ilerletmek, ülke gündemini köklü ve ilkeleri olan bir partiden öğrenmek istedik. Dernek olarak geniş bir siyasi yelpazeye sahibiz ama yıkıcı partiler yok. Köklü ve ilkeleri olan partiler ile ülke gündemini ve gelişmeleri paylaşmak bizleri mutlu etmektedir” dedi.

Toplumun her sorunuyla yakinen ilgilenen aktif bir derneği ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen MHP İlçe Başkanı Gül ise; “Ülke sıkıntılı ve ne olduğu belirsiz bir süreç içerisine girmiştir. Bu konu emekli olsanız da sizleri yakından ilgilendirmektedir. Barış ve çözüm sürecini endişe ve kaygı içinde izliyoruz. Diğer ülkelere de bakıldığında terör örgütleri ile yaptıkları anlaşmalarda hep bir şeyler vermişlerdir. Mevcut iktidar bir şeyler vermediğini söylüyor. Yapılan görüşler sonunda bir şey almadan çekildiklerini açıklıyorlar. Terör örgütü bir şeyler almadan çekilmez! İktidar karanlık ve perde arkasında yaptıkları pazarlıkları gizliyor. Gündem dağıtmak için de başbakan, 57. hükümet hakkında komisyon kuracağını söylüyor. Bizi bu şekilde korkutamaz. Bu tutumu ile bu işin üzerine daha da gideceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here