“Gücümüzü Halktan Alacağız, Yorulmayacağız!”

0
88

akp ilçe başkanlığı2Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun’dan Kongre Değerlendirmesi

İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdikleri kongre ile ilgili önceki gün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Yapılan seçimlerde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Tosun, kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ve minnetlerini ifade etti.

Tosun, kongreye katılan başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere, Hatay Koordinatörü ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’e, Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu’na, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, Hatay İl Teşkilatı ile İskenderun İlçe Teşkilatına ve tüm partililere teşekkür etti.

Genel Seçim Startı

Kendisine gösterilmiş olan teveccühün ağır bir sorumluluğu da beraberinde getirdiğini kaydeden Tosun; “Yeni Türkiye sloganıyla hedeflerini büyüten ve bu hedef doğrultusunda devrim niteliğinde demokratik atılımlara öncülük eden partimize katkı sunmak adına yola çıkan İskenderun İlçe teşkilatı, Genel Merkez’imizin hedef olarak koyduğu, Anayasayı değiştirecek milletvekilliği sayısına ulaşmak için 2015 Haziranın da gerçekleşecek olan Genel Seçimlere an itibariyle start vermiş bulunmaktadır. Bu büyük hedefe ulaşmak için her zamankinden çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyacağımız bir sürece giriyoruz.

akp ilçe başkanlığı3

Hep Koşacağız, Hep Çalışacağız!

Bayrak yarışı olarak nitelendirdiğimiz, coşku ve şölen havasında gerçekleştirdiğimiz 5. Olağan kongremizin ardından ‘Durmak Yok, Yola Devam’ sloganıyla taçlandırdığımız bu kutlu yarışın tüm neferlerini, sahada yanımızda görmek istiyoruz. Biz, öncelikle halkın partisiyiz. Ve yüklendiğimiz bu misyon gereği, yeni kurduğumuz yönetimle, istişareye çok daha fazla önem vereceğiz, soracağız, araştıracağız ve her kesimin görüşlerini alma noktasında azami hassasiyet göstereceğiz. Elbette bunlarla yetinecek de değiliz. Hep koşacağız. Hep çalışacağız. Kimsesizlerin sesi ve yardımcısı olacağız. Gücümüzü halktan alacağız ama asla yorulmayacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here