Grup Paralel Konseri Büyük Beğeni Topladı

0
134

İskenderun’da sanat etkinliği gerçekleştiren İskenderun Belediyesinin, geçtiğimiz hafta sonu Belediye Kültür Sarayında tertip ettiği konserde Grup Paralel sahne aldı. Ücretsiz gerçekleştirilen konserde Grup Paralel, katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, Başkan Yardımcısı Safa Buran’ın da katıldığı konsere, her yaştan davetli katıldı. Büyük keyif ile dinlenen konserde, Grup Paralel’in kendi bestelerinden oluşan repertuarı sahnelenirken, grubun müzikal kalitesi izleyenleri büyüledi. Grubun üyesi olan Belediye Başkan Yardımcısı Safa Buran’ın yeğeni Dr. Cihan Solak da yerini aldı. Dinleyiciler, büyük bir beğeni ile dinledikleri konser sonunda bu konserin bir daha verilmesini istediler.

İskenderun’da olmaktan ve böyle güzel, hoş ve samimi bir ortamda konser vermekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren sanatçılar, bu konserin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler. Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, müzik ziyafeti veren Grup Paralel’e çiçek vererek teşekkür etti ve günün anısına İskenderun fotoğrafının yer aldığı anı tabağı hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here