Gözümüz 5 Temmuz’da Kulağımız Yomra ve Iğdır’da Olacak

0
25

Turuncu-Mavili Ekibimiz İskenderunspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Maçına Bileniyor. Karşılaşma Pazar Günü Saat 15.00’te 5 Temmuz Stadında Oynanacak…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesini sürdüren Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, Pazar günü saat 15.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Sezonun bitimine iki hafta kala Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor kalan maçlarını kayıpsız bitirmek hedefi ile sahaya çıkacak.

Bir Kulak Yomra, Diğer Kulak ise Iğdır’da Olacak

Bu hafta sonu 5 Temmuz Stadında ağırlayacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçında 3 puan mücadelesi verecek olan Turuncu-Mavili ekibin bir kulağı Yomra’da bir diğer kulağı ise Iğdır’da olacak. Öyle ki Yomraspor-Bitexen Düzcespor ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü-Hacettepespor maçlarının sonucu zirvedeki dengelerin değişmesine neden olabilecek.

Tüm Gözler Golcülerde…

Kritik karşılaşma öncesinde tüm gözler ise İskenderunspor’un hücum bölgesindeki futbolcularda olacak. 5 Temmuz Stadında oynanan son maçta Şile Yıldızspor karşısında 73 ve 81. dakikalarda attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Osman Şahin, yine Turuncu-Mavililerin gol yollarındaki etkili ismi olacak. Takımın golcüleri Emre Gemici ve Enes Soy da taraftarın güvendiği diğer isimler olarak göze çarpıyor.

İskenderunspor’un kritik karşılaşmasını Selim Özen, Recep İlker Kor ile Yakup Erdoğan hakem üçlüsü yönetecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here