Görgüsüzün Oğlu Olmuş

0
90

Türkiye’mizin nüfusunun artması, Avrupa Ülkeleri içerisinde genç nüfusa sahip olması, sevindirici ve ümit vericidir. Sayın Başbakanımız da bunu bildiği için devamlı üç çocuk, daha sonra çıtayı yükselterek beş çocuk esprileri yapmaktadır. Olsun tabi ama geçim ve istikbal de çok önemlidir. “Allah rızkını verir” derseniz o da çok doğru. Fakat Yaratan da, en güzel nimet olarak bizlere aklı vermiştir.

Çocuk sahibi olmak güzel bir duygudur ama görgüsüz için bu geçerli değil, ne yapacağı belli olmaz. Bizde çokça konuşulan bir laf vardır, görgüsüzle ilgili. “Görgüsüzün oğlu olmuş, çekip koparıp atmış, ikinci çocuk kız olursa Mevla korusun, üçüncüsünü ise nasip etmesin…”

On yıl önce rahmetli muhterem Erbakan Hocam, “bunlar çoluk çocuk, Devleti bilmezler, hükümet olunca ne yapacakları belli olmaz” demişti. Hatta bunlar batı Siyonizm’i ile beraber hareket ediyorlar diye acı-acı dert yanmıştı. Gerçekten de söylediği gibi oldu. Hükümet kuruldu, ‘çocuk oğlan’ gündüz havai fişeklerle kutlamalar! Vesayet kalkacak, Demokrasi tam işleyecek derken, tek yürek, tek millet olan ülkemiz, 28 daha sonra 36 etnik gurup, her konuşmanın hitabı ve nakaratı oldu. Açılım ve ileri demokrasi ile Habur, Oslo, İmralı, Kandil trafiği başladı. Askeri vesayet ve darbe sözü edilmeyecek diye, PKK ile çarpışan tüm Subay ve Paşalar içeri alındı. Uydurma veri ve dijital disklerle ocaklar söndü. “İyi ki bu Askerle savaşa girmemişiz” sözleri, kozmik oda altüst oldu. Gizli tanıklar ve hukukta yeri var mıdır bilmem özel yetkili yargıçlar… Olmayacak olan AB sevdası ile vur patlasın çal oynasın.

Oğlan çocuğu oldu, koparıp attılar, çocuk bağırıyor baba diye. İkinci hamilelik sonucu, doğan çocuk oğlan değil kız oldu, ne yapılabilir? Yaratan yardım etsin, şaşırıp kalındı, koparılmaz, parçalanmaz, cahiliye dönemi gibi diri-diri de gömülemez. Çanakkale Destanı yazan polisler darmadağın, örgüt üyeleri, Savcı ve Hakimler, devlet içindeki yapılanma, Çeteler, Bakanlara iftiralar, hayırsever iş adamlarını tutuklamalar, oğlu üzerinden Başbakan’a ulaşma komploları, paralel yapılanma ve “inlerine inilecek” denilen cemaatin kumpası ile bir sürü yanlışlıklar ve suçsuz yere beş yılın dolduran tutuklu kişiler. Ayakkabı kutusundaki milyarlar, parkta bölüşüldüğü görülen rüşvetler ve Bakan’ın yakınının görüntüleri, daha neler, neler..?

Aman üçüncü çocuk gelmesin! Ne olur bilinmez, TSK’nın en büyüğü Terör Örgütü Lideri suçlamasıyla içerde. Masum, geçmişte namaz da kılmış olan elli bine  yakıncık masumun sebebi olmayan, onlar için çok üzülen, yol haritası hazırlayıcısı, ‘Gerçek Lider’ dışarı çıkıp, ülkemizin başına dahi geçebilir. Onun için kalsın, çocuk istenmiyor, kürtaja müracaat.

Bu işten çıkış yolu, inanç, birli,k beraberlik ve imanla, “Yurtta Sulh,Cihanda Sulh” diyerek, titreyip kendine gelmektir. Hoşça kalın Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here