“Görev ve Sorumluluklarımız Farklı, Amacımız Aynı”

0
66

lütfü savaş25Başkan Savaş, İskenderun ve Arsuz İlçe Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, toplumun her kesimine hizmet götürmek adına İskenderun, Arsuz, Dörtyol, Erzin, Belen, Payas ilçelerinin muhtarları ile bir araya geldi.

İskenderun’da gerçekleşen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve CHP Meclis Üyesi Nihat Matkap, Hatay milletvekilleri Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Edipoğlu, Şefik Çirkin, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve parti yöneticileri katıldı.

253 muhtarın katılım gösterdiği karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen toplantıda mahallelerinin eksiklikleri dile getirildi. Muhtarların istek ve şikâyetleri dinlendi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Biz çözüm ortağıyız. Ben ve 15 belediye başkanımızda hizmet için seçildik. Bu sorunları hep beraber çözeceğiz. Son 47 yılın en kurak senesini geçiriyoruz; maalesef su gözlerimiz kurudu, su seviyelerinde ciddi azalmalar oldu. Ayrıca elektrikle ilgili sorunlarda yaşıyoruz. Bir saatlik kesinti bile saatlerce susuz kalmamıza neden olmakta. Geçtiğimiz gün su kuyularının çalıştığı bölgede 11 saatlik elektrik kesintisi oldu. HATSU Genel Müdürlüğü gerekli tüm önlemleri almıştır fakat hep su kuyularının çalıştığı bölgelerde elektrik kesiliyor.

lütfü savaş26

Elektrik kesintileri yaşanmamış olsa mesele yoktur. Bu tür olaylar Hatay halkına hizmeti engelliyor. Hangi parti olursa olsun vatandaşımıza hizmet etmek zorundadır. Hatay’ın belirli noktalarında binalar kiraladık. Bir aya kadar lojistik binalarımızı kurmuş olacağız ve ilçe belediyelerden daha güçlü bir şekilde hizmet edeceğiz. Sizler ne kadar mutluysanız biz o kadar mutluyuz. Bundan sonra il genelindeki 589 muhtarımızla beraber Hatay’a hizmet edeceğiz. İlçe belediyeleriyle yarış halinde değiliz. Herkesin görev ve sorumlulukları farklı amacımız Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlamaktır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Başkan Savaş ayrıca muhtarlara da vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya katılan muhtarlar ise Savaş’ın düzenlemiş olduğu toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here