Gönüllü Yardımlaşma ile Aileleri ve Çocukları Sevindiriyor!

0
196

Gönüllü Yardımlaşma ile yardıma muhtaç birçok aileye ve bu ailelerin çocuklarına yardım yapan Emrah Ceren, yardımda bulunduğu ailelerin hayır dualarını alıyor. Gıda yardımının yanında, yardıma muhtaç olan ailelere ısınma yardımı da yapan gönüllü Emrah Ceren, çocuklara da oyuncaklar temin ederek, onların da gönlünü iyi tutmayı hedefliyor.

Yaklaşık sekiz ayı aşkın bir süredir Gönüllü Yardımlaşma ile birçok haneye ulaştıklarını kaydeden Emrah Ceren; “Bu sayede hem aileleri hem de çocuklarımızı mutlu etmeye devam ediyoruz. İskenderun’umuzda çok büyük yardımlara imza atan ve muhtaç ailelerimize umut olmaya çalışan çok değerli insanlarımız var. Sağ olsunlar bizlere hep destek veriyorlar.

Ben yardımlaşma ve gönül işini 8 aydır sürdürüyorum. Gücümüz yettiğince ve aldığımız desteklerle ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyorum. Umarım destek olmaları için daha çok kişiye ulaşırız. Onların sevincini görmek ve hayır dualarını almak çok güzel bir duygu!” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here