Gönüllü Gençlik Platformu Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

0
162

Kurulalı sadece bir ay gibi kısa bir zaman olmasına rağmen ihtiyaç sahibi pek çok aileye ulaşan ‘İskenderun Gençlik Platformu’ üyeleri, hayırseverleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Facebook üzerinde ‘İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu’ grubu olarak başlatılan yardımlar git gide daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Hanifi Kapçak yönetimindeki grupta, Nilgün Kapçak, Orhan Elmas, Ejder Geçkalan, Soner Azab, Adile Çınar, Sinem Sezen Yangın, Kadir Kapçak, Berat Boran ekibiyle birlikte gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyorlar. ‘Üşüyen Çocuk Kalmasın’ sloganıyla başlattıkları kampanya ile 50 çocuğa mont ve bot ulaştıran platform üyeleri, bu sefer de erzak yardımına başladı ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip ona göre yardım edeceklerini belirttiler.

Gruba her gün katılan yeni üyelerle büyümeye devam eden ‘İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu’ kurucusu Hanifi Kapçak, hayırseverlerle birlikte bire bir ihtiyaç sahibi ailelere giderek yerinde görüp yardım yaptıklarını kaydetti. Yapılan yardımların yerine ulaştığını göstermek adına fotoğrafları da sosyal paylaşım sitelerinden paylaşan Kapçak, örnek teşkil etmek, daha çok hayırseverle daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek adına paylaşımda bulunduklarını da ifade etti.

Yardımda bulunan herkese müteşekkir olduklarını ifade eden Kapçak; “İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu değerli grup üyelerimiz 50 mont ve bot kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Sizler gibi duyarlı yardımsever üyelerimiz sayesinde bugün 50 çocuğumuzu sevindirdik, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah kabul etsin. Alışveriş yaptığımız mağazalara da çok teşekkür ederiz hayır işi olduğu için gereken indirimi fazlasıyla yaptılar. Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here