Gol Averajı Her Şeyi Anlatıyor!

0
56

3. Lig 2. Gruptaki Mavi-Turunculu Temsilcimiz İskenderunspor 1967 Ligin Başından Bu Yana Kalesinde Çok Gol Görmesinin de Cezasını Çekiyor

Geçtiğimiz hafta sonu Manavgat Evrensekispor deplasmanında aldığı 7 gollü mağlubiyetin ardından demoralize olan İskenderunspor 1967 klasmanda dibe de vurdu. Son haftalarda oynadığı karşılaşmalarda hiçbir varlık gösteremeyen Mavi-Turunculu ekip, 16 hafta sonunda toplayabildiği sadece 10 puanla ligin dibine demir attı. Puan cetvelinde görünen -30 gol averajı ise her şeyi anlatmaya yetiyor.

Sezon başında güçlü bir yönetim ve hedefi olan bir kadro parolası ile yola çıkan İskenderunspor 1967 hiç de istemediği bir duruma düştü. 16 maçta sadece 3 galibiyet ve 1’de beraberlik alan temsilcimiz 10 puan toplarken, kendisi gibi aynı puanda olan Gebzespor’un da atında kalarak ligin son sırasına yerleşti.

Sahipsizliğin kurbanı olan İskenderunspor 1967 ayrıca çok gol yemeninde cezasını çekiyor. Teknik Direktör değişikliğinin ardından Ali Gülmez’in öncülüğünde 3 maça çıkan İskenderunspor 1967 bu maçlarda Çanakkale Dardanelspor’dan 4, Kilimli Belediyespor’dan 3 ve Manavgat Evrensekispor’dan 7 gol yiyerek bu periyotta kalesinde toplam 14 gol gördü, sadece 3 gol atabildi. Toplamda ise 18 gol atan İskenderunspor 1967 bu haftaya kadar 48 gol yedi.

Gol averajı -30 olan Mavi-Turunculu temsilcimiz İskenderunspor 1967 bu hafta ise sahasında Belediye Bingölspor’u ağırlayacak. Bingöl ekibi, topladığı 28 puanla klasmanda 4. sırada yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here