Gökhan Hamarat İtalya’dan İkincilikle Döndü

0
348

gökhan hamarat2Cat Confederasyon Mondialle Coippure (CMC)’e bağlı Türk Kuaförler, 26-27 Ekim’de İtalya Peastum’da düzenlenen “HAİR Andbeautycongress World Festival Paestum-2014” saç tasarım yarışmasına katıldılar. Yarışmada hünerlerini sergileyen Türk Kuaförlerimiz, ülkemizi en şekilde temsil ederek, ikinci oldular.

Saç tasarım yarışmasına 17 ülkeden 60 yarışmacı katılırken, Türk Kuaför ekibinin içerisinde CMC CAT Hatay Başkanı Gökhan Hamarat da yer aldı.

gökhan hamarat3

Elde edilen başarıdan sonra İskenderun’a dönen Gökhan Hamarat, elde edilen bu başarıyı kendi çalışanları ile kutladı. Yarışma hakkında bilgi veren Hamarat; “29 Ekim Cumhuriyet bayramından bir gün önce böylesi bir ödülü almamız ve hemen ertesi günü milli bayramımız olan Cumhuriyetimizin 91.  yılını kutlamamız bizim için çifte bayram oldu. Cumhuriyet bayramımızın coşkusunu ve yarışmada elde ettiğimiz başarıyı Roma’da modanın merkezi olarak tabir edilen ünlü İspanyol Merdivenleri meydanında Kosovalı Türk yarışmacılarla birlikte doyasıya kutladık” diye konuştu.

Başarıyı ciddi bir çalışma ile elde edebildiklerini söyleyen CMC CAT Hatay Başkanı Gökhan Hamarat; “Ekip arkadaşlarımızla uzun bir zamandan beri ciddi bir çalışma içerisindeydik. Bu da bize başarıyı getirdi. Çalışmalarımız bu şekilde ciddiyetle devam ettiği sürece başarılarımızın devamının geleceğine inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here