Gökhan Durkal’ın “Milli” Gururu

0
253

yelken yarışları2Makedonya’nın Ohrid kentinde düzenlenen 46. Balkan Yelken Şampiyonasına katılan Milli Takımımız, 4 altın, 7 gümüş, 5 bronz madalyayla toplam 16 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. İskenderun Yelken Kulübü ve aynı zamanda Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Milli Takım Antrenörü Gökhan Durkal, tüm milli müsabakalarda ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayı hedeflediklerini belirtti.

2-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Makedonya’nın Ohrid kentinde düzenlenen 46. Balkan Yelken Şampiyonasına, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Makedonya, Karadağ ve Türkiye katıldı. Milli takımımız şampiyonada; 4 altın, 7 gümüş, 5 bronz madalyayla toplam 16 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atarken, Türkiye şampiyonanın en fazla madalya kazanan ülke olma unvanını da elde etmiş oldu.

Şampiyona için TYF tarafından görevlendirilen İskenderun Yelken Kulübü aynı zamanda TYF Milli Takım Antrenörü Gökhan Durkal, Balkan Şampiyonasını değerlendirirdi. Durkal; “Türkiye Yelken Federasyonu tarafından balkan şampiyonasında antrenör olarak görevlendirildim. Çok şükür yüzümüzün akıyla başarılı sonuçlara imza attık. Öncelikle ülkemi, ilimi ve ilçemi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadım. Milli Takım sporcularımız da beceri ve başarma azimleriyle madalyaları toplamasını bildiler. Onları bir kez daha kutluyorum. Bundan sonra da tüm milli müsabakalarda ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayı hedefliyoruz. Elde edilen 16 madalyalı milli başarı, çok çalışmanın, kaynaşmanın ve dayanışmanın eseridir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here