Gez, Gör, Tanı ve Tanıt Etkinliğinin Ödül Töreni Yapıldı

0
512

karayılan-ödülİskenderun Demir Çelik İlköğretim Okulu tarafından tertiplenen gez, gör, tanı ve tanıt etkinliği ödül töreni yapıldı. Okulun Kapalı Salonunda yapılan ödül törenine İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan ile öğrenci velileri ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

Etkinlik hakkında bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Günay, öğrencilerinin iki ay boyunca yaz tatillerinde yaptıkları çalışmaların ödüllendirildiği gün olduğunu ifade ederek, dereceye giren öğrencileri kutladı. Minik öğrencilerin gezme görme arzusunu arttırmak ve çevredeki tarihi eserleri tanıma amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında değerlendirme kurulu tarafından 74 dosya içerisinden 20 çalışma dosyası derece kapsamında ödüllendirildi. Ödül töreninde birinciliği Berke Efe Can ile Enes Yaylacı isimli öğrenciler ortaklaşa kazandı.

İkincilik ödülünü alan öğrenci Hasan Akavioğlu ve Leyla Aydemire ödülünü veren Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, belediyecilik hizmetlerinde minik öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarında yanında olduklarını söyleyerek, başarılı olan öğrenciyi kutladı. Törene katılan konuklar tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here