Gençleri Türk Futboluna Kazandıracak!

0
353

Beşiktaş İzleme Komitesine seçilen İskenderunlu Ümit Payaslı (Paşa Ümit), Beşiktaş başta olmak üzere Türk futboluna yeni gençler kazandıracak.

Uzun yıllardır Profesyonel futbol hayatını başarıyla sürdüren İskenderunlu Ümit Payaslı, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın talebi doğrultusunda Beşiktaş İzleme Komitesine getirildi. Ümit Payaslı, Hatay başta olmak üzere Güney Doğu ve İç Anadolu’da Beşiktaş’a futbolcu bakacak.

Yeni görevi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Payaslı; “Benim uzun yıllardır profesyonel futbol yaşantım oldu. Daha sonra da antrenörlük görevi yaptım. Çok değerli hocamız Samet Aybaba ile sık-sık görüşüyordum ve her konuda bizlere de yardımcı oluyordu. Ben bu göreve Hocamız Samet Aybaba tarafından getirildim. Bana çok önemli bir görev verdi. Bende bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, Türk futboluna yeni Sergen’ler ve oyuncular yetiştirmek için gerekli gayreti göstereceğim. Türkiye’nin her yerini adım-adım gezerek Beşiktaş başta olmak üzere Türk futboluna gençlerimizi kazandırma gayesi içerişsinde olacağım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here