Genç Gönüllülere Sürpriz Kutlama!

0
8

İskenderun Gençlik Merkezi hiçbir beklenti içine girmeden, bir karşılık gözetmeden gönüllülük faaliyetlerine katılan Genç Gönüllülerinin gününü İSTE Genç Ofis’te mini bir konser ile pasta keserek kutladılar.

İskenderun Gençlik Merkezinin Gönüllülük Kulübü timlerinden Sevgi ve Merhamet Timi, Eğitim Timi, Sağlık Timi, Çevre Timi, Acil Durum ve Afet Timi, Sıfır Atık Timi üyesi olan gençler bu zamana kadar sıcak soğuk demeden faaliyetlere katıldı ve her türlü fedakârlığı yerine getirdi. Gençlere teşekkür eden İskenderun Gençlik Merkezi personelleri Gönüllü Gençlerinin onların her zaman yanlarında olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Gönüllü gençlerimize bizler sadece öncülük ediyoruz, gönüllülük zaten gençlerimizin hamurunda var. Kalpleri pırıl pırıl parlayan, sorumluluk bilinciyle hareket eden ve hayata kattığı değerle mutlu olan gençlerimiz iyi ki varlar, var olmaya da devam edecekler” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here