Gelecek Yeşeriyor, Eğitim Güçleniyor

0
37

Avrupa Birliği (AB) “Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim ve Eğitim Altyapısı Güçlendirilmesi Projeleri” kapsamında organize edilen “Ağaç Dikme Etkinliği” Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Avrupa Birliği’nin Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer-Landrut’un teşrifleriyle İskenderun Oruç Reis İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Hatay Valiliği’nin işbirliği ve Avrupa Birliği’nin finansörlüğüyle yapım ve donatımı icra edilen İskenderun Oruç Reis İlkokulu’nda 19 Mart 2021 Cuma günü gerçekleştirilen programda; Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımız bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şahadete intikal eden aziz şehitlerimizin anısına bir dakika saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın okunmasının müteakibinde günün anlam ve önemi ile projeye ilişkin konuşmalar yapıldı.

Vali Rahmi Doğan ve beraberindeki protokol heyeti, okul binasında yaptığı incelemenin akabinde okul bahçesine ağaç dikimi yaptılar.

Söz konusu programa; Vali Rahmi Doğan ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer Landrut ve beraberindeki heyetin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, Kaymakamımız İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Kurum Müdürleri, Sendika Başkanları, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here