Gelecek Parti İlçe Başkanı Yılmaz’dan Gazetemize Ziyaret

0
32

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, eşi Damla Yılmaz ve İlçe Teşkilatı İletişim Başkanı Hülya Araz ile birlikte gazetemiz idarehanesini ziyaret etti. Gazete çıkarmanın gerçek anlamda meşakkatli bir iş olduğuna değinen Başkan Yılmaz, İskenderun Gazetesinin yayım ve basımında tüm emeği geçenlere şükranlarını iletti.

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ağırladı. Yılmaz’ın eşi Damla Yılmaz ve İlçe Teşkilatı İletişim Başkanı Hülya Araz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret de Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlyas Terbiyeli de hazır bulundu.

Kentteki ziyaret ve tanışma programları çerçevesinde, kentin ilk gazetesi olan İskenderun Gazetesini de ziyaret etmek istediklerini kaydeden İlçe Başkanı Yılmaz; “Gazetecilik gerçekten zor ve meşakkatli bir iştir. Hazırlanmasından basımına ve dağıtımına kadarki süreçte büyük emekler vardır. Sizler bu zorlu görevinizde başarılar diliyorum. İskenderun Gazetesinin bizim için de önemi ve değeri büyüktür. Siyasetçiler olarak bu değeri bildiğimiz için bugün burada sizlerleyiz. Bundan sonraki yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de Başkan Yılmaz ve beraberindekilere nezaket ziyaretleri için teşekkürlerini sunarken, İskenderun adına yapılacak her olumlu iş için ellerinden geleni bugüne kadar yaptıklarına ve bundan sonra da yapacaklarına değindi.

Karşılıklı sohbet içinde geçen ziyarette misafirler siyasi parti yöneticileri olunca ülke ve kent gündemi de değerlendirildi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindekiler İskenderun Gazetesini incelerken, matbaa bölümünde de baskı aşaması hakkında bilgiler aldılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here