Geleceğin Tenisçileri Buradan Çıkacak!

0
312

tenis turnuvası7İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Törene katılan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, sporun insanları birleştirip kaynaştırdığını söylerken, bu turnuvaların devam edeceğinin de mesajını verdi.

İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksinde düzenlenen törene, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başhakemlerinden Faruk Küreci, gözlem hakemleri Şansal Öz, Seyhun Seyhan ve Tülay Tapcı, sporcular ve aileleri katıldı.

Turnuvaya, çeşitli il ve ilçelerden sporcuların yanın milli takım sporcularının da katıldığı turnuvanın ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Civelek; “Birlik içerisinde ve bir arada olmaya en çok ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Sporla insanlar bir arada oluyor. Çocuklar birbirini tanıyor, kaynaşıyor. En önemlisi de bu. Bu tür turnuvalar devam edecektir” dedi. Civelek, yapılan Rauf Denktaş Spor Kompleksi ile sporda altyapı kazandırıldığını, kentimizden de başarılı sporcuların yetişeceğine de işaret etti.

tenis turnuvası8

Turnuva ve gösterilen ilgiye teşekkür eden sporcular ve aileleri de; “Başkanım çok teşekkür ederiz. Bundan sonra İskenderun’da düzenlenen bütün turnuvalarınıza katılacağız. Organizasyon, ilgi çok güzeldi. Çok özveriyle çalışıldı. Başarılı bir turnuva oldu. Sizi tebrik ediyoruz. Emeğinize sağlık. İstanbul’da da gittiğimiz her yerde de bunu anlatacağız” dediler.

Turnuvada, İskenderunlu Bilgesu Bahçecioğlu birinci, Tuana Gündüz de ikincilik kupası aldı. 14 Yaş kategorisinde Zeynep Erman, Ayşegül Asena Sabancı, Zeynep Sönmez, Bilgesu Bahçecioğlu, İpek Özcaş, Osmancan Söyler, Baran Cengiz, Canberk Gökçelik, Barış Gülbezer, Yiğit Sarp Boz gruplarında birinci oldular. Turnuvada görev alan hakemlere İskenderun Belediyesince, İskenderun fotoğrafının yer aldığı anı tabağı verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here