Gazi İlköğretim İlklere Devam Ediyor

0
164

gazi ilköğretim1Reyhanlı olaylarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 31 Mayıs’a kadar ertelenen yılsonu gösterileri, geçtiğimiz hafta sonu yeniden başladı.

Etkinlikler Gazi İlköğretimin yılsonu programı ile start alırken, okul müdürü Ali Koç yönetimindeki okulda çok yönlü değişime birde yıl sonu etkinlikleri dahil oldu. Anasınıflarının ve dördüncü sınıfların ortaklaşa düzenlediği, Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriler veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren gösteriler anasınıfı öğrencileri ile öğretmenlerinin büyük çabası veliler tarafından da oldukça takdir topladı. Dördüncü sınıfların da öğretmenleri eşliğinde  hazırladıkları skeçler, danslar ve İngilizce şarkılar ile şiirler çok beğenildi. Öğrenciler, semazenler, askerler, halk oyunları, skeçlerdeki danslarıyla göz doldurdu.

gazi ilköğretim2

Gazi İlköğretim Markalaşıyor

Gazi İlköğretim Okulu, 2010 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Ekip Çalışması’nda elde ettiği başarılarla Hatay Birinciliğini elde ederken, İskenderun’da birçok okulda olmayan Beyaz Bayrağı da aldı.

Sporda ise  Gençlik ve Spor Bakanlığı 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı Hentbol Müsabakasında yıldız kızlarda ve yıldız erkeklerde Hatay il birincisi, küçük erkekler kategorisinde ise Hatay il ikincisi olan Gazi İlköğretim Okulu İskenderun’da göz dolduran okullar arasında markalaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here