Gazetemizin 68’ci Yıl Kutlama Mesajları

0
85

gazate kutlama167 yıllık yayın hayatını tamamlayarak 68’nci yayın hayatına başlayan gazetemize, bu münasebetle tebrik mesajları da geldi. Başta Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından gazetemiz idarehanesine gönderilen tebrik mesajları şöyle;

Sayın Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi Sahibi

Yayın hayatına başladığı 1947 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren İskenderun Gazetesinin tün yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

M. Celalettin LEKESİZ

Hatay Valisi

Sayın Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Siz değerli basın mensupları ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken kamu görevi yapan önemli toplumsal aktörlersiniz.

Kamuoyunda ‘dördüncü kuvvet’ olarak da algılanan basının; habercilik yaparken ‘ilkeli, dürüst ve tarafsız olması oldukça önem arz etmektedir.

Hızla büyüyen ve gelişen ilçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür.

İskenderun basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken, ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu çerçevede; İskenderun’un gelişmesinde ve kalkınmasında önemli katalizör görevi gören kuruluşlardan birisi olan gazetenizin yarım asrı aşkın bir süredir meslek ve ahlak ilkelerinden ödün vermeksizin, tarafsız ve başarılı yayıncılık anlayışı ile bu müstesna görevi yerine getirmesi bizleri gururlandırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 23.07.1947 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetenizin, kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda başarılar dilerim.

Hasan ÖZYİĞİT

İskenderun Kaymakamı

Sayın Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Basın, halkın gözü, sesi, kulağıdır. Halkın doğru bilgiye ulaşması açısından yayın kuruluşunun İlkeli, Tarafsız, Objektif olması büyük önem taşımaktadır. 23 Temmuz 1947’de bu bilinçle okurlarıyla buluşan İskenderun Gazetesi, 67 yıl önce kök salarak, bugünlere gelmiş, basın camiasının bir çınarı olmuştur. İskenderun’da kurulan ilk günlük siyasi gazete olarak tarihe geçen İskenderun Gazetesi, doğru, tarafsız ilkeli habercilik anlayışıyla okurlarına hizmet verirken, aynı zamanda halk ve kurumlar arasında da önemli bir köprü görevi üstlenmiştir. İskenderun Gazetesine, kuruluşundan bu yana emek veren herkesi içtenlikle tebrik ediyor, yayın hayatınızda daha nice başarılar diliyorum.

Seyfi DİNGİL

İskenderun Belediye Başkanı

Kentimizde 23.07.1947 yılında günlük olarak yayım hayatına başlayan İskenderun Gazetesi, kuruluşunun 68’inci yıldönümünü  kutlamaktadır. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli başta olmak üzere, tüm çalışanları kutlar, yayım hayatında başarılarının devamını dileriz.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti

Yönetim Kurulu

Sayın Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi

Gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutlar, başta şahsınız olmak üzere, gazetenin yayınlanmasında ve kamuoyuna ulaştırılmasında emeği geçen tüm çalışanlarınızı tebrik eder, bundan sonraki yayım hayatınızda da başarılarınızın devamını dileriz.

Erol AKIN

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı

Yayın hayatına girdiği günden bu yana seviyeli, kaliteli ve etkin haber çizgisiyle, bölgemiz basın sektöründe saygın yerini alan İskenderun Gazetesinin 68’ci yıldönümünün hayırlı olmasını diler. Başarılarınızda emeği geçen başta Rızkullah Terbiyeli olmak üzere,  tüm İskenderun gazetesi ailesini yürekten kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Nice Yıllara!

Sabahattin UYGUN

İskenderun Turizm ve Tanıtma Dernek Başkanı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here