Gazetemizin 67. Yıldönümü Kutlama Mesajları

0
749

kutlama mesajları1İskenderun Gazetesi Sahibi Sayın Rızkullah Terbiyeli,

Yayın hayatına başladığı 1947 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren İskenderun Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

M. Celalettin LEKESİZ

Hatay Valisi

Sayın Rızkullah Terbiyeli, İskenderun Gazetesi

Çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurları kitle iletişim araçlarından olan basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.

Bu anlamda 23.07.1947 tarihinde yayın hayatına başlayarak, toplumun haber alma ihtiyacını en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla gayret gösteren İskenderun Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Ali İhsan SU

İskenderun Kaymakamı

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Rızkullah Terbiyeli,

Gazetenizin kuruluşunun 67. yıldönümünde size ve gazeteye emek veren çalışma arkadaşlarınızı kutlarım. Yayın hayatında yarım asrı geçen gazetenize başarılarla geçecek daha nice yıllar temenni ederim. 24 Temmuz Basın Bayramınız kutlu olsun. Saygılarımla

Dr. Yusuf H. CİVELEK

İskenderun Belediye Başkanı

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Rızkullah Terbiyeli ve gazete çalışanları

23 Temmuz 1947 tarihinde İskenderun yerel basın-yayın camiasına katılan günlük gazetenizi, şahsım ve İlçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatı adına yürekten kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Cengiz BAŞAR

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü

Kentimizde 23.07.1947 yılında günlük olarak yayım hayatına başlayan İskenderun Gazetesinin kuruluşunun 67’inci yıldönümünü  kutluyoruz. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli başta olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlar, yayım hayatında başarılarınızın devamını dileriz.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti

Yönetim Kurulu

Sayın Rızkullah Terbiyeli,

Gazetenizin 67. kuruluş yıldönümünü kutlar, başta şahsınız olmak üzere; emeği geçen tüm çalışanlarınızı tebrik eder, yayım hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Erol AKIN

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı

Emine KARVAR

Genel Sekreter

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here