Gazetemizden Kaymakam Demiryürek’e Ziyaret

0
15

İskenderun Gazetesi Ailesi, kentimize yeni atanan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

23 Temmuz 1947 tarihinde kurulan ve İskenderun’un İlk Günlük Siyasi Müstakil Gazetesi olan Gazetemiz İskenderun’un İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli ve çalışma ekibi, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen nezaket ziyaretine; İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli’nin yanı sıra, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, İnternet ve Sayfa Editörü Helga Terbiyeli ile Köşe Yazarı Yasemin Tümkaya katıldı.

Gazetenin kuruluşu ve 76 yıllık tarihi hakkında kaymakam Demiryürek’e bilgiler veren Rızkullah Terbiyeli, geçmişle günümüz teknolojisini harmanlayarak gazeteyi hazırladıklarını kaydetti.

İskenderun ilk gazetesi olması ve 76 yıllık bir geçmişe sahip olması dolayısıyla İskenderun Gazetesinin büyük önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Demiryürek de ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi. Doğru iletişimin önemine vurgu yapan Kaymakam Demiryürek, “İnsanları doğru anlamak ve kendinizi doğru ifade edebilmek çok önemli” dedi.

Gazetemiz Köşe Yazarı Yasemin Tümkaya, ziyarette, Kaymakam Demiryürek’e kendi yazdığı ve Gazetemizin ve Rızkullah Terbiyeli’nin mesleki tarihini anlatan ‘İskenderun Gazetesinde 60 Yıl’ kitabı ile ‘Zehra’ adlı romanını hediye etti.

Sohbet esnasında kent ve şehircilik adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, İskenderun Gazetesi Ailesi, kendilerini samimi bir şekilde ağırlayan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e teşekkürlerini ilettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here