“Gazetecilerimizin En Büyük Sorunu Ekonomidir”

1
78

ender çolakoğlu34CHP Milletvekili A. Adayı Ender Çolakoğlu, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla sohbet etti.

Milletvekili Aday Adayı Çolakoğlu’nu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, İkinci Başkan Rızkullah Terbiyeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Aktuğ karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Aslan, çıktığı yolda Çolakoğlu’na başarılar diledi.

Cemiyeti ziyareti sırasında Türkiye’nin birlik içinde ve huzur içerisinde olması için bu yola çıktığının altını çizen Çolakoğlu; “Amacım Demokrasinin daha ileriye gitmesi ve Cumhuriyet Halk Partisinin birlik içerisinde ülkeye ve halkına hizmet eden bir parti olarak çalışmamızdır. İnanıyorum ki basın olarak sizlerin de çok ciddi sorun ve sıkıntıları var. Ülkemizin demokrasiden hızla uzaklaşmasından dolayı bu yola çıktığımı herkesin bilmesini isterim. Bir tarafa bakıyorsunuz yandaş ve havuz medyası artık hükümetin yandaşı olanlar halkına doğruları göstermiyorlar. Yerele baktığımızda ise hepiniz benden iyi biliyorsunuz ki yerel medya yok edilmeyle karşı karşıya bırakılmıştır. Hükümet destek vereceği yerde nefesini kesiyor ve ben ne dersem onu yapacaksınız durumuna getiriyor. Günümüzün şartlarına ayak uydurmakta zorlanan gazetecilerimizin en büyük sorunu ekonomidir” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisinde seçimin taban seçimiyle olmasından yana olduğunu dile getiren Çolakoğlu; “Eğer bize hadi sıra sende derlerse deliler gibi çalışır insanlarımızı bir araya getirmek için çabalarız. Ankara’ya gittiğimizde ise parti içerisinde yanlış gördüklerimizi yine parti içerisinde düzeltmeye çalışırız” dedi.

1 YORUM

  1. İŞTE CHP NİN GÜZEL YÜZÜ BUDUR.ENDER HOCA BU İŞİ YAPABİLECEK VE CHP Yİ TOPARLAYACAK GÜCE SAHİPTİR.HALK TARAFINDAN TAKDİR GÖRÜLEN VE SEVİLEN BİRİSİDİR.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here